Naujienos
UAB „Elektrėnų komunalinis ūkis“ kolektyvas aktyviai dalyvavo paramos projekte „Išsipildymo akcija“

UAB „Elektrėnų komunalinis ūkis“ kolektyvas aktyviai dalyvavo

paramos projekte  „Išsipildymo akcija“

 

„Išsipildymo akcija“ – didžiausias televizijos paramos projektas Lietuvoje, kuris sėkmingai gyvuoja jau nuo 2003 metų. Daugiau, nei dešimtmetį perkopusi tradicija kasmet ištiesia ranką tiems, kuriems mūsų pagalbos reikia labiausiai. Per akcijos gyvavimo metus geros valios žmonės paaukojo daugiau nei 7 milijonus eurų. Už suaukotas lėšas vaikų globos namų auklėtiniai ir likimo nuskriausti vaikai gavo reikalingą gydymą bei būtiniausią pagalbą. Vaikams buvo perkami vaistai, atliekamos operacijos, perkama medicininė įranga, gerinama buitis ir teikiama papildoma reabilitacija.

 

„Išsipildymo akcijos“ dalis – Pyragų diena. Kasmet tradiciškai lapkritį TV3 ragina savo darbovietėje ar mokslo įstaigoje kepti pyragus, juos pardavinėti kolegoms, o surinktas lėšas kviečia paaukoti „Išsipildymo akcijai“.


Šiemet prie šios akcijos aktyviai prisijungė ir UAB „Elektrėnų komunalinis ūkis“ kolektyvas. Darbuotojai su meile kepė pyragus ir juos pardavė kolegoms, turėdami kilnų tikslą – padėti vaikams.  


Šių metų „IŠSIPILDYMO AKCIJOS“ tikslai yra:

1. Sunkiai sergančių vaikų sveikatinimas: finansinė parama “Išsipildymo akcijos 2015″ istorijų herojams, kurių gydymui ar slaugymui reikalinga speciali pagalba. Akcija globoja vaikus, turinčius šeimas, gyvenančius šeimynose ar vaikų globos namų auklėtinius, kurių sveikatai reikalinga visų mūsų pagalba.

2. Šeimynose gyvenančių vaikų sveikatinimas, fizinis ir kūrybinis lavinimas ir buities gerinimas.

3. Globos namų vaikų sveikatinimas bei fizinis ir kūrybinis lavinimas.

Dėkojame visiems, kurie prisijungė prie šios akcijos! Tikimės, kad kitąmet dalyvaujančių bus dar daugiau, nes tokios akcijos ne tik suburia kolektyvus kilniems darbams, bet ir mus pačius daro vieningesnius ir geresnius. Ačiū už Jūsų gerumą.

 

 

UAB „Elektrėnų komunalinis ūkis“

juriskonsultė                                                                                       Inga Kartenienė

 

Atgal Spausdinimo versija