Naujienos
Atkurtos Lietuvos 100-ąjį gimtadienį švęskime kartu

Atkurtos Lietuvos 100-ąjį gimtadienį švęskime kartu

1918 metų vasario 16 dieną Lietuvos Taryba Vilniuje pasirašė Nepriklausomybės aktą, kuriame buvo skelbiama, kad „Lietuvos Taryba, kaip vienintelė lietuvių tautos atstovybė, remdamos pripažintąja tautų apsisprendimo teise ir lietuvių Vilniaus konferencijos nutarimu rugsėjo mėn. 18-23 d. 1917 metais, skelbia atstatanti nepriklausomą demokratiniais pamatais sutvarkytą Lietuvos valstybę su sostine Vilniuje ir tą valstybę atskirianti nuo visų valstybinių ryšių, kurie yra buvę su kitomis tautomis.“

Lietuvos valstybės atkūrimas 1918 metais – milžiniškas laimėjimas mūsų šalies istorijoje, kuriuo šiandien lietuviai gali labai didžiuotis. 2018 m. vasario 16 d. švęsime atkurtos Lietuvos 100-ąjį gimtadienį. Ši data lyg tiltas sujungia 1253 m. liepos 6 d. gimusią senąją Lietuvą ir 1990 m. kovo 11 d. atkurtą nepriklausomą Lietuvą.

Pasitinkant valstybės atkūrimo šimtmetį, visi žmonės, įmonės, įstaigos, organizacijos švęsti šalies gimtadienį buvo kviečiamos ne pasyviu dalyvavimu, o kuriant iniciatyvas ar dovanojant gerus darbus.

UAB „Elektrėnų komunalinis ūkis“ kolektyvas sveikina visus Elektrėnų savivaldybės gyventojus su atkurtos Lietuvos šimtmečiu bei dalinasi bendrovės iniciatyvomis skirtomis šiai sukakčiai paminėti! Didžiuokimės savo tauta, jos pasiekimais ir būkime vieningi! Vardan tos Lietuvos!

 

       UAB „Elektrėnų komunalinis ūkis“ kolektyvo vardu,

Ričardas Leckas

 

Atgal Spausdinimo versija