Naujienos
PASITARIMAS DĖL AUKŠTESNĖS KULTŪROS UGDYMO

PASITARIMAS DĖL AUKŠTESNĖS KULTŪROS UGDYMO

 

UAB „Elektrėnų komunalinis ūkis“ įvyko pasitarimas su Rimantu Dubosu, Elektrėnų savivaldybės Teisės ir personalo administravimo skyriaus vedėjo pavaduotoju. Pasitarimo metu buvo aptartos teisinės galimybės drausminti vairuotojus, kurie palieka automobilius šalia pusiau požeminių konteinerių ir taip trukdo bendrovės transportui laiku išvežti atliekas.


Bendrovės darbuotojai nesiekia bet kuria kaina nubausti Elektrėnų gyventojus ir miesto svečius. Tačiau ir patys vairuotojai turi suprasti, kad ne vietoje ir po draudžiamais ženklais palikti jų automobiliai sukuria daugelį problemų. Tai – laiku neišvežamos atliekos, sugadinti šaligatviai, išvažinėtos vejos, sukuriamos avarinės situacijos bei apgadinti automobiliai. Dėl neatsakingai paliktų automobilių finale nukenčiame visi: ir bendrovės darbuotojai, ir daugiabučių namų gyventojai, kurie turi mokėti už neišvežtas atliekas, už papildomus aplinkos tvarkymo ir šaligatvių remonto darbus.

 

Įspėjame, kad bendrovės darbuotojai kelias savaites už netvarkingai parkuojamų automobilių valytuvų paliks įspėjimo raštelius apie pažeidimus. Po bandomojo laikotarpio nauji pažeidimai bus fiksuojami, o informacija, susijusi su pažeidimu, bus perduota policijai dėl administracinės nuobaudos taikymo.

 

Primename, kad draudžiamieji kelio ženklai su lentelėmis, nurodančiomis draudžiamojo ženklo galiojimo atkarpą ir laiką, prie konteinerių aikštelių jau galioja pirmadieniais-šeštadieniais, 7:30–16:30 val., t. y. laikotarpiu, kai yra tuštinami atliekų konteineriai.


Todėl kviečiame visus Elektrėnų gyventojus ir miesto svečius sekti Bendrovės teikiamą informaciją, ugdyti aukštą mūsų miesto kultūrą, būti atsakingais ir draudžiamu laiku automobiliais neužstatyti siaurų pravažiavimų prie konteinerių aikštelių. Rekomenduojame pasikalbėti su kaimynais, kurie netvarkingai palieka automobilius.

 

Dėkojame už supratimą ir bendradarbiavimą, atsiprašome už laikinus nepatogumus.

 

 

Atgal Spausdinimo versija