Naujienos
Meras profesinės šventės proga pasveikino EKŪ darbuotojus

Kiekvienais metais balandžio 17-ąją Lietuvoje minima Energetikų diena. Šia proga UAB ,,Elektrėnų komunalinis ūkis“ buvo organizuotas šventinis renginys, skirtas pagerbti bendrovės energetikos ir komunalinio sektoriaus darbuotojus. Bendrovės renginyje apsilankė Elektrėnų savivaldybės meras Gediminas Ratkevičius. Meras pažymėjo, kad UAB ,,Elektrėnų komunalinis ūkis“ yra viena svarbiausių bendrovių savivaldybėje, kurioje dirba apie 180 darbuotojų. Meras pasidžiaugė profesionaliu bendrovės darbu ir pažymėjo, kad EKŪ šiuo metu dirba daug buvusios Elektrėnų elektrinės kvalifikuotų senbuvių. Nuo EKŪ darbuotojų atsakingo darbo priklauso Elektrėnų ir Vievio gyventojų gyvenimo kokybė ir saugumas.

Už atsakingą darbą ir aktyvią veiklą vystant centralizuotą šilumos tiekimą Elektrėnų savivaldybėje Meras įteikė padėkas EKŪ Šilumos tarnybos vadovei Astai Liutkienei ir EKŪ vyresn. meistrui Romualdui Markovskiui.

Taip jau sutapo, kad šią dieną EKŪ Generalinis direktorius Ričardas Leckas Lietuvos savivaldybių komunalinių įmonių asociacijos Tarybos padėkos raštą įteikė Snieguolei Kazakevičienei, Atliekų ir teritorijų tvarkymo tarnybos vyresn. meistrei, už ypatingą pareigingumą, racionaliai atliekamas užduotis ir bendrovės gero įvaizdžio kūrimą. Tarybos padėkos raštas buvo įteiktas ir Janinai Mikulskienei, EKŪ valytojai kiemsargei, už 41 darbo metus vienoje įstaigoje, kurios sąžiningu ir nelengvu kasdieniniu darbu džiaugiasi Elektrėnų miesto gyventojai.

Ypatingu smagu tai, kad šiemet Lietuvos komunalininko garbės ženklu buvo apdovanotas Darius  Sinkevičius, EKŪ transporto priemonių remonto šaltkalvis – traktorininkas, už ypatingus pasiekimus profesinėje veikloje, už atsakingumą ir pareigingumą atliekant pavestas užduotis.

 

UAB ,,Elektrėnų komunalinis ūkis“ informacija


1. Gen. direktorius R. Leckas, šilumos tarnybos vadovė A. Liutkienė ir meras G. Ratkevičius

 

2. Gen. direktorius R. Leckas, meistras R. Markovskis, meras G. Ratkevičius, direktorius gamybai V. Mikalajūnas

3. Gen. direktorius R. Leckas, meistrė S. Kazakevičienė, meras G. Ratkevičius, direktorius infrastruktūrai D. Vilimas

4. Gen. direktorius R. Leckas, valytoja-kiemsargė J. Mikulskienė, meras G. Ratkevičius, direktorius infrastruktūrai D. Vilimas

5. SKIA direktorė dr. A. Zigmontienė, SKIA prezidentas E. Mulokas, šaltkalvis–traktorininkas D. Sinkevičius

Atgal Spausdinimo versija